10 July 2006

Rock La Mures 2006 - Impresii

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ei na, ca a trecut si anu asta :( Parca mai rapid decat anu trecut. Anu asta am avut ghinionu si cu ploaia de duminica care m-a facut sa plec pe la ora 8 pierzand Parazitii. Asta este, oricum a fost SUPER.

Am ajuns vineri pe la ora 5-6. Am apucat sa vad B_ton, apoi Nociv, la Tracy Gang Pussy am plecat, chiar nu aveam chef de emo, Altar mi s-au parut jenanti. Aveau ei sunetul ala...de sarit...dar au niste versuri de tot cacatu. ATITUDINE...ATITUDINE...ATITUDINE...la nesfarsit. Hai, am zis ok, poate doar la o piesa, dar TAOTE piesele sunt asa. NECENZURAT...NECENZURAT...NECENZURAT...fa-ma daca poti sa tac. PENAL. Ei vorbesc de atitudine si stuff doar ca au melodie "Romania tara care a inventat prostia". Cat de penali pot sa fie. Ce mi-au placut la ei a fost melodia de "coveruri". Atat! Au urmat The Exploited. SHOW de SHOW. Ma tot asteptam la punkareala dinaia nasoala (aici ma refer la public) dar au fost foate ok. Au cam luat tzapa aia pe care ii tot auzeam "Eu nu vin la periam ca o sa fie punkareala". Lasa, ei is fraieri. Baga moshu destul de tare, la 46 ani rezista de numa, oricum, era masina de scuipat :) Apoi...SUIE PAPARUDE. Maaama ce tare :) Si melodia aia... Razboinicul Luminii a fost super. Super super sa auzit. Pacat ca n-am stat la tot, da ma cam enerva tipu in albastru (nu vocalu, nu ala cu ochelari, alalalt). Tot multumim...multimim...si multumin "nu mai stiu ce firma"...sau la ce se referea..ceva reclama ascunsa??

De dormit am dormit afara. Ciuciu cort. De fapt am avut cort, da iar am luat tzapa cu el. Bine ca nu a plouat.

Sambata am zis ca stau la toate formatiile si am stat. Au cantat Guerilla sau Gherlila, nu stiu exact...oricum aceleasi sunet de sarit...versuri mai putin. Dupa ei au cantat Crize care mai bine nu cantau. Penali...penal si vocalu mai ales la faza cu boxerii lui "Max Cavalera touched me" sau cum era. Vezi doamne...au bassist nou...bassist care mai mult sarea...si mai baga si el un popping cica :) tragea si el de coarda in sus...WOW. Coma nu au mai cantat... Dupa Crize parca au urmat Luna Amara. De mult vroiam sa-i vad. La inceput m-au dezamagit putin, dar apoi si-au dat drumu...si dupa Luna Amara parca au venit Ektomorf. Ma asteptam sa cante noaptea...da n-a contat. Acelasi sunet de "JUMP JUMP JUMP" da macar au stiut sa faca publicu sa JUMP :) Pe final m-am suit si eu pe scana si am sarit...de 2 ori :D Prima data totul a durat cam 1 secunda, a fost o insipratie de moment :) Parca nici nu sa intamplat, a 2-a oara tin minte fetzele lu aia din fatza...ceva de genu "wooow" si cum se fereau...da tot am aterizat pe unu. La OCS...amariei era cam..."dus" :) Ma mir totusi ca a reusit sa cante. Credeam ca pica de pe scena. The Tracelords au facut si ei show...am reusit sa prind o "pana". Anu trecut am primit un disc (vinyl)...iar la IPR n-am mai stat ca eram obosit.

Duminica n-am vazut decat Mercedes Band, formatie care ma surprins. Nu era formatie de sarit dar au cantat fain, aveau si bassist bun care pe o piesa bagase si ceva slap/popping... apoi a venit ploaia...au mai cantat Molotov Cocktail si apoi sa luat curentul.......

Moaaaa....super, deabea astept Periam 2007.

P.S. DJ-ul care vine in fiecare an e tare. Baga muzica buna.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

crize r0x0rz mane

=))

9:53 PM  
Anonymous proka said...

mah tie cel mai mult ti-a placut cand s-a luat curentu :)

11:34 PM  
Anonymous Anonymous said...

bine mai, mare critic de muzica rock.....

9:10 AM  

Post a Comment

<< Home